Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szilikoncsoda: megtaláltuk Magyarország legnagyobb melleit

1010 köbcenti. Angelika büszkélkedhet Magyarország legnagyobb szilikon kebleivel. 85 D-s a melltartó mérete. A fiatal lány jó néhány éve arra tette fel az életét, hogy megvalósítsa álmát, azaz önmagát olyanná tegye, ahogyan az a fantáziájában életre kelt.

Azt mondja, szereti, ha megbámulják az utcán vagy közös fotót-, aláírást kérnek tőle. De számos olyan dolog is van, ami megnehezíti a mindennapjait.


Az akkora méretű cicik, mint Angelikáé sokszor zavarba ejtőek, hiszen óriásiak, és nem lehet nem megbámulni őket. De van azért árnyoldala is a dolognak, hiszen viselőjüknek komoly fájdalmakat és egészségügyi problémát is okozhatnak.

Az ekkora keblek külön gondozást igényelnek. Nem csak az alvás, de már az öltözködés is bonyolult velük.

0 Tovább

Breaking: Nemsokára újra indul a Celeb vagyok ments ki innen - "Jajj, nagyon kígyó!"

0 Tovább

Hatalmas csöcsöket szorongatott Vili bácsi - korhatárosítani kellett az adást

A szerda esti forgatókönyv szerint a Mátyás téri férfiak egy sztriptízbárban töltik az időt, Laci pedig befizet Vili bá számára egy szőke táncoslányt. A szőke nemcsak kavar egyet az öregnek, de még az ölébe is ült, úgyhogy Vili bá fullba kapta a melleket, csak nyelt és pislogott.

0 Tovább

Breaking: Nemsokára újra indul a Celeb vagyok ments ki innen - "Jajj, nagyon kígyó!"

Nézd meg a részletes terveket 

0 Tovább

Megdöbbentő gyermekkori szexuális élményeiről mesélt VV Szandika

 

Ma Szandika elmondja Joshi Baratnak, hogy kisgyermekkorában a nevelőapja szexuálisan zaklatta és kizsákmányolta. Amikor azt anyjához fordult, hogy segítséget kérjen az nem hitt neki ezért tovább kellett tűrnie a bántalmakat

 

Anyám a gyülekezetben ismerte meg. Állandóan az erkölcsről beszélt, de köze nem volt hozzá. Bántott, amennyire egy kislányt bántani lehet, s amiért börtön jár. Többször, több évig.

Szandika beszél arról is, hogy számára teljesen természetes, hogy pénzért árulja a testét.

 

Engem egyszerűen beszippantott a pénz hatalma. Lehet, hogy az a húsz perc, amíg megkeresem,  nagyon rossz, de utána két hétig hátradőlök, és habzsi-dőzsi van.




0 Tovább

Nem láttad?

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek