Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Magyarország legnagyobb műcsöcsei! Padlót fogsz, ha megtudod ki a tulajdonos!

 

Pár hete lement a Fókuszban egy riport egy hatalmas emlőjű lánnyal. Akkor a készítők abban a hiszemben voltak, hogy ővé a legnagyobb kis hazánkban. Ehhez képest most jelentkezett valaki, akinek nemhogy kétszer akkora felépítménye van, de még másban is gyökeresen elüt a hagyományosan vett háziasszony modelltől. 

.

0 Tovább

Ősszel visszatér a képernyőre VV Aurelio

http://444.hu/assets/aurelio1.jpg?full=1

 

A VV6 nyertesének rajongói fellélegezhetnek, mert kedvencük a nyár végén ismételten képernyőre kerül méghozzá a Celeb vagyok, ments ki innen című valóságshowban, ami a már megszokott formula szerint az őserdőből jelentkezik. Amíg a hírek szerint Vastag Csaba 10 millióért sem vállalta, valamint Palácsik Tímea is még vacillál a hasonló ajánlaton, addig Aurelio már kisebb összegért is igent mondott arra, hogy legrémesebb rémálmaival szembesítsék a pókoktól nyüzsgő dzsungelben.  

 

A harmadik évadot továbbra Sebestyén Balázs és Vadon János vezetik majd. A következő videóban a két műsorvezető az első évad egyik játékosával, Bárdosi Sándorral felidézte azokat a pillanatokat, amelyekre valószínűleg életük végéig emlékezni fognak.

 

0 Tovább

Gábor nem örül Alexa meztelenkedésének, mi igen - Éjjel-nappal Budapest

0 Tovább

Törölték a Tolvajkergetők Facebook oldalát

 

 

A sokadik feljelentés után a Facebook úgy döntött, hogy törli a rohamosan növekvő és tegnapig 190 ezer tagot számláló Tolvajkergetők oldalát, önjelölt igazságszolgáltatás alkalmazása miatt.

 

Hogy ez mennyire van összefüggésben azzal, hogy a Tomcat néhány napja az egyik akciójuk során gázpisztollyal fejbe durrantott egy megregulázandó alanyt az most nem világos. De az biztos, hogy a hatalmas támogatótábor mellett nem kevesen voltak, akik meglehetős ellenszenvvel figyelték az egyre inkább igazságosztó szerepben tetszelgő oldal működését, ahol elég volt egy puszta gyanú ahhoz, hogy a közel 200 ezer ember elé vessenek valakit névvel címmel fotóval. Így járt a többek között a ValóVilág 6 nyertese Aurelio is, akit egy máig ismeretlen McDonalds-os pultoslány elmarasztaló levele alapján szándékoztak a tagok meglincselni.

 

A szervezet azon nyomban létre is hozott egy új oldalt, bár nyilván súlyos veszteségként könyvelhetik el a törlést. Az újonnan elkészített oldalt azonban szintén törölte a Facebook, amely úgy látszik most már kiemelt figyelmet fordít a hasonló néven alakuló csoportokra.

 

 

 

0 Tovább

Több TV műsorban is szerepet kaphat Aurelio

http://www.valovilag.hu/cache/leadimages/543953_1389737195_598x448.jpg?full=1

 

 

Úgy látszik többen is látnak fantáziát a VV/ győztesének további képernyőn tartásában. A neve ugyanis felmerült olyan műsortervekben, amik a közeljövőben kezdődnek, vagy esetleg kezdődhetnének.

 

Telán még emlékszünk az RTL klub csúcstermékére, az Alekosz feleséget keres-re. VV Veronika karrierjét számolhatjuk onnantól kezdve, aki végül is megnyerte a görög VV4 nyertesének szívét. (na persze…)

 

Aurelio is felvetette az ötletet, hogy neki is megfelelne egy hasonló műsor, amiben az érte epekedő lányok küzdenének meg propelleréért és esetleg szerelméért. Alekosszal ellentétben itt még akár tényleges vonzalomról is szó lehet és nem kellene a forgatókönyv  kedvéért harmadrangú prostituáltakból látszat háremet verbuválni a főszereplőnek.

 

Aztán itt van a másik lehetőség, ahol már tényleges megbeszélések is zajlottak.

 

Nemsokára kezdődik ugyanis a Celeb vagyok ments ki innen következő évada, ahol Vastag Csaba mellett Aurelio a csatorna egyik olyan aduásza, amivel rámennének a tuti nézettségre.

 

Benkő Dániel óta tudjuk milyen remek játékszer lehet egy jó kiállású fallosz a dzsungel magányos estéin. Vétek lenne tehát parlagon hevertetni a legújabb celebünk aviatikai képességeit, amikor remek műsorok sztárja is lehetne. 

0 Tovább

Nem láttad?

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek